ENTREVISTA A JOAN DEL ALCÁZAR, director del Centre Internacional de Gandia (CIG)

A principis de juliol vam tenir el plaer d’entrevistar per a  ”De ida y vuelta” (Mi Radio Express Gandia) a Joan del Alcázar, director del Centre Internacional (CIG) de la Universitat de València a Gandia i cap d’organització de la Universitat d’Estiu de Gandia (UEG). Joan ens parlà de l’organització de la XXVIII edició de la Universitat d’Estiu, de les activitats proposades i  de la seua temàtica, i per supost, les últimes novetats que han introduït al programa d’enguany.

A més proposa un concepte «d’ESTIU» basat en l’aprenentatge, l’intercanvi cultural i en la participació activa en la cultura gandiana, sense deixar a banda el descans i l’oci. En resum, el director de la UEG ens presentà una proposta d’allò més atractiva per a gaudir de les activitats estiuenques i conèixer gent d’altres països.

Us deixem en l’entrevista.

Entrevista a Joan del Alcázar, director de la UEG

Entrevista produïda i realitzada per: Sandra García
Direcció - coordinació del programa: Ricardo Sánchez
Tècnic de so (control): Mónica Prado

* Si desitgeu obtindre més informació sobre l’Universitat d’Estiu i les activitats del Centre Internacional de la UV a Gandia, podeu hi podeu accedir ací: http://cig.uv.es/  // http://cig.uv.es/universitat-d%E2%80%99estiu-de-gandia/

Publicado el 09/02/2011 en Inform-ARTE Radio y etiquetado en , , , , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja un comentario